snelkookpan 4,5 L Fissler Vitaquick

mul474470
€145,00
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 4009209381459

De Vitaquick® Green is ideaal voor gezond koken en bespaart tijd en energie. De groene elementen fleuren elke keuken op, de geperforeerde inzet voor vitaminevriendelijk en voedzaam koken in meerdere lagen is inbegrepen.

Fissler snelkookpannen bevatten veel ingenieuze technologie die koken gemakkelijk en leuk maakt. Dankzij uitgekiende veiligheidstechnologie kan er niets misgaan.

Met een Fissler snelkookpan bespaart u tot 70% van de conventionele kooktijd . Je favoriete gerecht staat binnen enkele minuten op tafel. Het werkt veel efficiënter dan conventioneel kookgerei en bespaart 50% energie . Hoe korter de kooktijd, hoe sneller de kookplaat weer kan worden uitgeschakeld. Bovendien blijven aanzienlijk meer waardevolle vitamines en mineralen behouden dan bij bereiding in conventionele potten.

Een metalen lipje op het deksel maakt het gemakkelijk om het deksel erop te zetten. En met de ingenieus ontworpen potrand gaat ook het sluiten soepel. Als de pot goed is gesloten, hoor je een klik. Pas nu kan er druk worden opgebouwd.

De Vitaquick® snelkookpan heeft twee kookniveaus .

Met de superthermische basis is de Vitaquick® snelkookpan geschikt voor elk fornuis. De pot wordt snel, gelijkmatig en energiebesparend opgewarmd. De praktische niveau-indicator aan de binnenkant van de pot geeft de minimale en maximale hoeveelheid vloeistof aan. De afneembare handgreep maakt Vitaquick® snelkookpan makkelijk schoon en stapelbaar.

425 x 250 x 175 mm

Instelbare kookniveaus

Instelbare kookniveaus voor zacht of snel koken zorgen ervoor dat alle gerechten perfect zijn.

cookstar® universele basis

De perfect passende cookstar® all-fornuisbodem zorgt voor een optimale opname, distributie en opslag van warmte en helpt zo energie te besparen - bij elk type kachel.

Instelbare verdamping

De druk kan aan het einde van de kooktijd eenvoudig en veilig worden verlaagd met behulp van de instelbare stoomfunctie op de kookkroon

Afneembare handgreep

De afneembare handgreep maakt het schoonmaken van het deksel nog makkelijker.

Positioneringshulp

De praktische bevestigingshulp vereenvoudigt het veilig sluiten van het deksel van de snelkookpan.

Vergrendelingsindicator

Zodra de vergrendelingsindicator groen wordt en duidelijk klikt, is de snelkookpan veilig vergrendeld en kan het kookproces worden gestart.


Bewaar dit product voor later

Gratis verzending

Vanaf €50

Vragen? Bel ons!

+32 2 726 62 01

Veilig betalen

Via SSL encryptie