Aroma diffuser Arran MBZ

Art.nr. mbzarran
€69,50
Op voorraad
1
Productgegevens

De Arran Aroma Diffuser is gemaakt met een elegant gesneden solide bamboe basis van duurzame bronnen. De bamboe wordt met de hand gesneden, zodat volwassen en bloeiende lokken blijven bloeien en de minste impact hebben op de natuur.

Moderne, ultrasone technologie wordt gebruikt om water en geur of etherische oliën in de lucht te verspreiden in een pluim van fijne nevel en geur, die de geest, lichaam en ziel kalmeert.

Verminder de stress van het dagelijkse leven en verbeter de sfeer in uw leefruimte met de sfeerverlichting. Energiezuinige LED-verlichting zal geleidelijk veranderen door een spectrum van zacht verlichte kleuren waarmee u ook het gewenste kleurlicht kunt selecteren dat bij uw stemming past.

In een nachtmodus kunt u het licht uitschakelen, waardoor de Arran ideaal is voor gebruik 's nachts.

De Arran Aroma Diffuser wordt bediend door uw hand op de diffuser te plaatsen en lichte druk uit te oefenen, dankzij de slim ontworpen, stijlvolle schakelaarfunctie.

Regelbaar mistvolume

Kleur selectie modus

Nachtstand

Schakelt automatisch uit wanneer het water onder een bepaald niveau daalt, waardoor volledige veiligheid wordt bereikt en ideaal voor gebruik rond kinderen of huisdieren.


Bewaar dit product voor later