OPGELET: Gratis verzending vanaf €100

 
 

Over ons

Welkom bij onze Decosy webwinkel.

We staan garant voor een groot assortiment aan producten die nagenoeg allemaal vanuit onze voorraad geleverd worden. Daarnaast garanderen wij kwalitatieve producten en een klantenservice die voor haar klanten klaarstaat. Verzendingen verlopen bovendien razendsnel en met de gevraagde nauwkeurigheid. Gestart als echte en onvervalste drogisterij & verfwinkel werd het half jaren negentig hoogtijd voor een nieuwe uitdaging.
Een afdeling geschenkartikelen werd aanvankelijk zeer bescheiden geboren, doch langzaam maar zeker uitgebreid. Deze successtory werd verder uitgebreid met kleine keukenbenodigdheden en tal van andere artikelen. 
Ook voor een professioneel advies of raad was U bij ons op het goede adres. Nog steeds trouwens… Wij werden meer en meer gekend als die “relatief kleine zaak”, waar je veel dingen kon kopen die bijna nergens anders te vinden waren. Dit alles leidde tot een gebrek aan ruimte in de winkel op de J. de Paduwa plein. Wij vonden de oplossing door 2 vrijgekomen panden samen te voegen tot één grote winkel. Zo konden wij in de herfst van 2012 van start gaan met een volledig vernieuwde zaak op een nieuwe en betere locatie. Deze biedt U een modern maar toch gezellig interieur, met een grote keuze in geschenk- en kookartikelen. Toch, kan U  bij ons ook nog altijd terecht voor verf (en dit met gratis kleuradvies),behangpapier en een grote keuze in tafelkleden.
En bovenop dit alles blijven wij UW drogisterij waar ons aanbod van degelijke en prijsgunstige producten voor huis en tuin ons motto blijft !

Wij hopen u binnenkort in onze zaak te mogen ontvangen. Aarzel niet en kom vrijblijvend langs! 

Didier & Els

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies