OPGELET: Gratis verzending vanaf €100

 
 

4711 Aqua Colonia Pomegranate & Eucalyptus 50 ml

m&w747627
€24,90
Uitverkocht
1
Productgegevens

Granaatappel & Eucalyptus - activerend

Sappig-sensuele fruittonen worden gecombineerd met verfrissende levendigheid - als een vrolijke glimlach op een koude winterdag. Deze compositie zet ons op gang omdat de fruitig-zure geur van de granaatappel de zintuigen activeert, terwijl de aromatische kruidenversheid van de eucalyptus het hoofd zuivert. Beide trendingrediënten symboliseren gezondheid en welzijn en zorgen samen voor een energieke geur die nieuwe kracht geeft.

Granaatappel - fruitig: De granaatappel met zijn dieprode kleur lijkt al op een typisch winterfruit. De superfood verleent deze activerende creatie zijn rode fruitigheid aan het begin en ontvouwt een veelzijdige geurervaring met zijn zoete zuurgraad die hem een sterke en positieve flair geeft.

Eucalyptus - fris: De groene toon van eucalyptus voegt een verfrissend en stimulerend contrast toe aan deze geursamenstelling. De etherische olie van deze plant vormt een aromatisch, stimulerend bestanddeel. Het is niet voor niets dat de eucalyptus de uitgeputte geest doet herleven.

Bewaar dit product voor later

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies