OPGELET: Gratis verzending vanaf €100

 
 

broodbakvorm Emile Henry zwart 39.5x16x15cm - 4.5 L

cod10.EH795503
€89,00
Uitverkocht
1
Productgegevens

Het plezier van het maken van uw eigen brood;

Broodbakvorm Campagne zal liefhebbers van royale en knapperige broden bekoren, met een dichte en fijne honingraatkruim, die naar het terroir ruikt. Het zorgt ervoor dat het deeg zijn rechthoekige vorm kan aannemen nadat het zijn aroma's gedurende een lange tijd heeft laten rijpen tijdens het rijzen, onderbroken door delicaat kneden.

Dankzij het vuurvaste keramiek en het deksel verspreidt deze broodvorm de warmte gelijkmatig over het hele deeg en zorgt hij voor de juiste vochtigheidsgraad tijdens het koken. Dankzij de diepte van de bodem kunt u traditionele broden bakken, of zelfs broden gemaakt van glutenvrije meelsoorten, waarvan het deeg vloeibaarder is. Met kookomstandigheden die vergelijkbaar zijn met die van een traditionele bakkerijoven, helpt de Pain de Campagne-vorm u bij het succesvol maken van uw zelfgebakken brood; klassiekers, met zaden, met gedroogd fruit...

Onze tip: Om een goudbruin korstje te verkrijgen, verwijdert u tijdens de laatste 5 minuten van de bereiding het deksel.

Bewaar dit product voor later

Gratis verzending

Vanaf €50

Vragen? Bel ons!

+32 2 726 62 01

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies