OPGELET: Gratis verzending vanaf €100

 
 

broodbakvorm Emile Henry zwart 23x13x12cm - 2.2 L

cod10.EH795504
€79,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Om van alle voordelen van brood te genieten, gaat er niets boven het zelf maken, met geselecteerde ingrediënten en de broodvorm die het beste bij uw behoeften past. De gegoten broodvorm is er één die zich aan veel recepten aanpast.

Varieer met de geneugten: spelt- of kastanjemeel, gekonfijt of gedroogd fruit, zaden... En als u een glutenvrij dieet volgt, is deze keramische vorm perfect geschikt om in de diepe bodem los brooddeeg te huisvesten.

Het heet niet voor niets Pain Moulé; het geeft een mooie vorm waardoor je goed gekalibreerde plakjes kunt snijden, zoals bij de bakker. Het is de perfecte ovengenoot voor sandwichbrood, briochebrood, Zweeds zwartbrood of zelfs Duits roggebrood... Dankzij ons vuurvaste keramiek kunt u met deze vorm al deze soorten brood eenvoudig en perfect maken!

De voordelen ervan? Het deksel, aan de binnenkant ongeglazuurd, bootst de vochtigheidsgraad na die nodig is voor het bakken van brood. Door de gaatjes kunt u een grondige bereiding en een droge, knapperige korst verkrijgen, zelfs bij zeer vochtig deeg. De groeven in de bodem voorkomen dat het brood blijft plakken. Ten slotte zijn het deksel en de bodem versierd met kleine “oren” zodat u hem gemakkelijk kunt hanteren.

Bewaar dit product voor later

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies